سرو هندوانه با پنير پارمزان شيوهاي جديد براي سرو اين ميوه به عنوان دسر است.

يك بشقاب هندوانه قرمز و شيرين را ميتوانيد به عنوان يك دسر كنار غذا سرو كنيد؛ مانند گذشتهها كه هندوانه و خربزه، هميشه جزيي از سفره ناهار يا شام بودند. همچنين اين بشقاب هندوانه مناسب ميان وعده براي دورهميها و مهمانيهاي عصرانه است. با مجله دلتا همراه باشيد تا با سرو هندوانه به شيوهاي خاص و مجلسي آشنا شويد.
مواد لازم سرو هندوانه با پنير پارمزان :
هندوانه كوچك: يك عدد
پوست ليموي رنده شده: يك قاشق غذاخوري
آبليموي تازه: يك چهارم فنجان
نمك: يك قاشق چايخوري
پودر چيلي: يك قاشق چايخوري
پنير پارمزان به ميزان لازم
گشنيز خرد شده: نصف فنجان
فلفل تازه به ميزان لازم
طرز تهيه سرو هندوانه با پنير پارمزان :
هندوانه را پوست گرفته، تخم آن را درآوريد؛ سپس آن را در قطعات مكعبي خرد كنيد. براي اين كار حتماً از تخته و چاقوي تيز استفاده كنيد تا هم تكههاي آن اندازه هم باشند و هم آب هندوانه در نيايد. براي اينكه دسر ظاهر بهتري داشته باشد، هندوانهها را مانند هم خرد كنيد.
تكههاي هندوانه را در ظرفي ريخته، روي آن سلفون بكشيد و در يخچال بگذاريد تا نرم نشوند.
در كاسهاي پوست ليموي رنده شده، آبليموي تازه، نمك و پودر چيلي را با هم مخلوط كنيد.
از مخلوط روي هندوانهها بريزيد و به آرامي شروع به هم زدن كنيد تا مزهدار شوند؛ سپس روي آنها پنير پارمزان بپاشيد. در آخر، مقداري فلفل تازه روي مواد بريزيد و آنها را در بشقاب مناسبي بكشيد. مقداري پنير پارمزان و گشنيز خرد شده روي دسر بريزيد و آن را سرو كنيد.
بهتر است اين دسر را به اندازه مصرف آماده كنيد و داخل يخچال نگه نداريد، چون اگر بماند طعم خود را از دست ميدهد و بيات ميشود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك دسر شيك و مجلسي “طرز تهيه دسر سوهان” را مطالعه كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/28 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
كيك شكلاتي نوتلا نوعي كيك ساده است كه با نوتلا درست ميشود و طعم بينظيري دارد.

كيك شكلاتي يكي از كيكهاي خوشمزه و پرطرفدار است؛ بهخصوص اگر با نوتلا درست شود. كيك شكلاتي نوتلا با يك نوشيدني گرم، ميان وعدهاي مطلوب براي روزهاي سرد است.
مواد لازم تهيه كيك شكلاتي نوتلا :
آرد سفيد: ۲ پيمانه
تخم مرغ: ۵ عدد
بيكينگ پودر: يك قاشق غذاخوري
پودر كاكائو: ۲ قاشق سوپخوري
نوتلا: ۲ قاشق سوپخوري
شير: يك پيمانه
شكر: يك پيمانه
روغن مايع: سه چهارم پيمانه
وانيل: نصف قاشق چايخوري
طرز تهيه كيك شكلاتي نوتلا :
شير، نوتلا و پودر كاكائو را با هم مخلوط كرده، روي شعله ملايم بگذاريد تا خوب حل شوند؛ سپس براي يكنواخت شدن از صافي رد كنيد.
زرده و سفيده تخم مرغها را از هم جدا كنيد. با دور تند همزن، سفيده را با نيمي از شكر مخلوط كنيد تا حجم آن چند برابر شود و كاملا پف كند؛ طوري كه وقتي ظرف را برعكس كنيد از ظرف نريزد. زردهها را با بقيه شكر و وانيل مخلوط كنيد تا غليظ، كشدار و كرم رنگ شوند.
مخلوط شير، نوتلا و پودر كاكائو را با مخلوط زرده تركيب كرده و با همزن بزنيد؛ سپس روغن، آرد و بيكينگ پودر را به مواد بيفزاييد. در آخر سفيده پف كرده را به مايه كيك افزوده و با ليسك تمام مواد را با هم مخلوط كنيد.
داخل قالب كيك را چرب و آردپاشي كنيد. مايه را در قالب ريخته و آن را ۵۰ دقيقه در فر بگذاريد تا كيك آماده شود. براي اطمينان از پختن كيك، چنگال يا خلال دندان در آن فرو كنيد؛ اگر از مايه به آنها نچسبيد، كيك آماده است. آن را در ظرف سرو برگردانيد و با انواع ميوه و شكلات تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/16 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :
طرز تهيه پنكيك كدو حلوايي را در مجله دلتا بخوانيد.

پنكيك كدو حلوايي نوعي پنكيك ساده و مقوي است كه براي فصل سرما خوب است. اين پنكيك كه مواد مغذي و گرمي دارد، مناسب صبحانه يا يك ميان وعده كامل، به خصوص براي كودكان و نوجوانان است.
مواد لازم تهيه پنكيك كدو حلوايي :
پوره كدو حلوايي: يك ليوان
آرد: ۲ ليوان
شير ولرم: يك و نيم ليوان
تخم مرغ: يك عدد
بيكينگ پودر: ۲ قاشق چايخوري
دارچين: يك قاشق چايخوري
روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
زنجبيل: نصف قاشق چايخوري
شكر: ۳ قاشق غذاخوري
سركه سفيد: ۲ قاشق غذاخوري
نمك: نوك قاشق چايخوري
طرز تهيه پنكيك كدو حلوايي :
ابتدا كدو حلوايي را آبپز كنيد. سپس آن را با مخلوطكن يا گوشت كوب برقي له كرده و به صورت پوره درآوريد.
پوره كدو حلوايي را با شير، تخم مرغ، روغن مايع و سركه در كاسهاي ريخته و مخلوط كنيد.
آرد را دو يا سه بار الك كنيد. سپس آن را با بيكينگ پودر، زنجبيل، دارچين، شكر و نمك مخلوط كرده و كم كم به مواد بيفزاييد تا مايه پنكيك يكدست شود.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك پنكيك خوشمزه ” پنكيك قاشقي يا ميني پنكيك؟ “ را مطالعه كنيد.
داخل تابهاي را چرب كنيد و پس از اينكه داغ شد، با قاشق از مايه پنكيك برداريد و در قابلمه بريزيد. سپس با قاشق پنكيك را پهن كنيد. پس از اينكه سطح پنكيك شروع به حباب زدن كرد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم بپزد.
ميتوانيد مايه پنكيك را روي سيني فر ريخته و آن را در فر درست كنيد.
پنكيكها را پس از اينكه آماده و طلايي شدند، در بشقاب بگذاريد و با مقداري كره و عسل سرو كنيد. البته پنكيك كدو حلوايي را ميتوانيد با شيره خرما، شيره انگور، شكلات آب شده و … هم سرو كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد روي اين پنكيك مقداري مرباي كدو حلوايي بريزيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
طرز تهيه كيك سيب برگردان را در مجله دلتا بخوانيد.

كيك سيب برگردان نوعي كيك ساده است كه با سيب درست ميشود. اين كيك بسيار خوشمزه و لطيف و مناسب عصرانه يا ميان وعده است. پيشنهاد ميشود اين كيك را درست كنيد و در كنار چاي يا قهوه از آن لذت ببريد.
مواد لازم براي تهيه كيك سيب :
آرد سفيد: ۳۰۰ گرم
كره: ۲۰۰ گرم
پودر قند: ۲۰۰ گرم
وانيل: به ميزان لازم
تخم مرغ: ۴ عدد
شير: نصف پيمانه
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي خوري
نشاسته ذرت: ۴ قاشق غذاخوري
سيب: ۳ عدد
شكر: ۴ قاشق غذاخوري
دارچين: به ميزان لازم
طرز تهيه كيك سيب :
كره را از يخچال بيرون بگذاريد تا در دماي محيط نرم شود.
حدود يك پنجم كره را با ۴ قاشق غذاخوري شكر در قابلمهاي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد. مراقب باشيد شكر نسوزد و سياه نشود.
وقتي مخلوط كاراملي شد، آن را در قالبي كه ميخواهيد كيك را در آن بپزيد، بريزيد.
سيبها را ورقهاي برش زده و روي مايه كاراملي بچينيد.
قالب را حدود ۲۰ دقيقه در فر بگذاريد. در اين مدت مايه كيك را آماده كنيد.
طرز تهيه مايه كيك :
كره نرم شده را با پودر قند و وانيل مخلوط كرده و خوب هم بزنيد تا يكدست شود.
زرده و سفيده تخم مرغ ها را از هم جدا كنيد.
زرده ها را به مخلوط كره و پودر قند افزوده، خوب هم بزنيد تا حالت كرمي بگيرد و پفكي شود.
پيشنهاد مطالعه: اگر به انواع كيك سيب علاقه داريد، مطلب كيك سيب و دارچين ؛ عصرانه اي گرم براي روزهاي سرد را مطالعه كنيد.
آرد را الك كنيد و با بيكينگ پودر، نشاسته ذرت و شير به مواد بيفزاييد.
سفيده هاي تخم مرغ را به قدري بزنيد كه تيره شوند؛ سپس به مواد اضافه كنيد. مايه كيك آماده است.
قالب را از فر بيرون بياوريد. روي سيب ها مقداري دارچين و شكر بپاشيد. سپس مايه كيك را در قالب بريزيد و حدود ۵۰ دقيقه در فر بگذاريد تا كيك آماده شود.
پس از آماده شدن كيك، آن را در ظرف سرو برگردانيد و با پودر قند يا خامه تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
سيب زميني پنيري با سس آلفردو يك ميان وعده كامل و خوشمزه است.

سيب زميني پنيري با سس آلفردو يك شام خوشمزه براي افرادي است كه خيلي شكمو نيستند و يك ميان وعده وسوسه كننده براي شكموها است. اين غذا به قدري خوشمزه است كه هيچكس نميتواند دست رد به سينه آن بزند؛ مخصوصا اينكه سس آن آلفردو باشد.
مواد لازم براي تهيه سيب زميني پنيري :
سيبزميني درشت: ۳ عدد
پودر پنير پارمزان: ۴ قاشق چايخوري
پيازچه خرد شده: يك چهارم پيمانه
مواد لازم براي تهيه سس آلفردو :
شير پرچرب: ۲ پيمانه
آرد سفيد: يك قاشق سوپ خوري
سير: يك حبه
كره: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
نمك و فلفل: به ميزان لازم
آويشن و تخم گشنيز: يك قاشق چايخوري
عصاره مرغ يا گوشت: يك عدد
خامه: ۲ قاشق سوپ خوري
طرز تهيه سس آلفردو:
تخم مرغ ها را با چنگال هم زده و كنار بگذاريد.
كره و آرد سفيد را در تابهاي روي شعله ملايم كمي تفت دهيد؛ سپس شير را افزوده و مرتب هم بزنيد تا يكدست شود.
وقتي مخلوط به جوش آمد، عصاره مرغ يا گوشت، سير رنده شده، تخم گشنيز، آويشن، نمك و فلفل را به آن افزوده، هم بزنيد تا سس به غلظت مورد نظر برسد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه سس بشامل، مطلب نكات طلايي تهيه سس بشامل را مطالعه كنيد.
سپس تخم مرغ هاي هم زده و خامه را اضافه كرده، حدود ۳ دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد.
در صورت تمايل ميتوانيد براي خوش عطر شدن سس، يك تا دو قاشق سوپ خوري پيازچه خرد شده به آن اضافه كنيد.
پس از اينكه مواد به خورد هم رفتند، سس آماده است.
طرز تهيه سيب زميني پنيري با سس آلفردو :
سيب زميني ها را در فويل پيچيده و يك ساعت در فر بگذاريد تا بپزند. سپس فويل را باز كرده و آن ها را خرد كنيد.
سيبزمينيهاي خرد شده را در ظرف يا كاسه ريخته و روي آن سس آلفردو، پودر پنير پارمزان و پيازچه خرد شده بريزيد.
ظرف را دوباره ۱۵ دقيقه در فر بگذاريد تا سس گرم و پنير آب شود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
اسنك مرغ ميان وعده اي مناسب براي كودكان و دانش آموزان است.

اسنك مرغ يك غذاي ساده و خوشمزه و مناسب دورهمي هاي دوستانه و صميمي است. البته اين اسنك پيش غذا و ميان وعده مناسبي هم است. براي تهيه اسنك دستگاه ساندويچ ساز لازم است. ولي اگر اين وسيله را نداشتيد، ميتوانيد اسنك را در فر يا مايكروويو درست كنيد.
مواد لازم تهيه اسنك مرغ :
نان تست: ۱۲ عدد
فيله مرغ: ۸ عدد
پياز: يك عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه اي: ۲ عدد
پنير پيتزا به ميزان لازم
پودر سير به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه اسنك مرغ :
فيله هاي مرغ را نازك برش بزنيد.
در كاسه اي پياز را درشت رنده كرده و با پودر سير، نمك و فلفل به تكه هاي فيله بيفزاييد. مواد را با هم مخلوط كنيد تا فيله ها طعم بگيرند.
كاسه را حدود نيم ساعت در يخچال بگذاريد.
پس از گذشت اين مدت، فيله ها را در روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند. مراقب باشيد مرغ خشك نشود.
قارچ را ورقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.
آن ها را در كمي روغن تفت دهيد تا نرم شده و از خامي در بيايند.
پيشنهاد مطالعه: اگر غذا هاي فوري و خوشمزه دوست داريد، مطلب پيتزا با نان تست ، ميني پيتزاي فوري را مطالعه كنيد.
كف ساندويچ ساز را چرب كرده و به اين ترتيب مواد را بگذاريد: يك عدد نان تست، يك لايه مرغ، قارچ، فلفل دلمه اي، پنير پيزا و يك نان تست ديگر.
روي نان تست بالايي را با قلم مو كمي چرب كرده و در ساندويج ساز را ببنديد.
مراقب باشيد اسنك ها نسوزند و خشك نشوند.
پس از گذشت ۳ دقيقه اسنك آماده است. آن را از ساندويچ ساز در آوريد و در ظرف سرو بگذاريد.
اسنك مرغ را ميتوانيد با انواع سس، ديپ و سبزيجات سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
پيتزا با نان تست از انواع پيتزا هاي خانگي فوري است.

پيتزا با نان تست نوعي ميني پيتزا است كه به آساني درست ميشود و زمان زيادي نميخواهد. مواد پيتزا در اين فست فود، سليقه اي است و از هر تركيبي كه دوست داريد، ميتوانيد استفاده كنيد.
مواد لازم تهيه پيتزا با نان تست :
سوسيس: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه اي: يك عدد
نان تست به تعداد مورد نياز
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي: يك سوم ليوان
سس كچاپ: دو سوم ليوان
پنير پيتزا به ميزان لازم
پودر آويشن و پودر سير به ميزان لازم
طرز تهيه پيتزا با نان تست :
قارچ را ورقه اي، سوسيس را حلقه اي و فلفل دلمه اي را نگيني خرد كنيد.
مواد را با هم مخلوط كرده و تفت دهيد تا كمي سرخ شوند.
براي تهيه سس پيتزا، روغن زيتون را در تابه بريزيد و رب را در آن تفت دهيد. سپس سس كچاپ و پودر آويشن و پودر سير را به آن بيفزاييد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك پيتزاي عالي، مطلب پيتزا پپروني، دلبر تند و تيز را مطالعه كنيد.
كف سيني فر را كمي چرب كنيد و نان هاي تست را روي آن بچينيد. روي تمام نان ها سس بماليد.
دقت كنيد كه به همه قسمت هاي نان، به خصوص دور آن ها، يكسان سس بزنيد تا پس از پخت دور نان خشك و سفت نشود.
پس از اينكه روي نان تست سس زديد، مواد پيتزا را بگذاريد و روي آن ها پنير پيتزا بريزيد.
پيتزا به اندازه اي در فر باشد كه پنير طلايي شود. در صورت تمايل براي طلايي شدن روي پنير، گريل فر را روشن كنيد.
پيتزا با نان تست در ماهي تابه
اين پيتزا را به جاي فر در تابه هم ميتوانيد درست كنيد.
براي اين كار كف تابه مناسبي را چرب كرده و نان هاي آماده شده را در آن بگذاريد تا قهوه اي رنگ شوند.
اگر ميخواهيد اين غذا را در تابه درست كنيد، بايد مواد پيتزا بيشتر سرخ شود.
طرز تهيه پيتزا با نان تست در ماكروفر
نان هاي آماده شده را در ماكروفر روي درجه گريل بگذاريد. فقط دقت كنيد زمان كوتاه باشد تا نان ها خشك نشوند. همين كه پنير پيتزا آب شد، پيتزا آماده است.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه كيك خيس شكلاتي با مجله دلتا همراه باشيد.

كيك خيس شكلاتي نوعي كيك شكلاتي است كه كاملاً نرم و منسجم است و طعم خوبي دارد. براي تهيه اين دسر بايد يك كيك كاكائويي ساده درست كرد و آن را با لايه هاي زيادي از كرم كاكائو پوشاند. كيك خيس شكلاتي را براي عصرانه تهيه كرده و با چاي يا قهوه ميل كنيد.
مواد لازم تهيه كيك خيس شكلاتي :
آرد سفيد: ۲ پيمانه
كاكائو: سه چهارم پيمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
شير: يك پيمانه
شكر: ۲ پيمانه
روغن مايع: نصف پيمانه
آب جوش: يك پيمانه
نمك: يك قاشق چاي خوري
جوش شيرين: يك ونيم قاشق چاي خوري
بيكينگ پودر: يك و نيم قاشق چاي خوري
وانيل: يك قاشق چاي خوري
مواد لازم كرم كاكائو :
شير: دو سوم پيمانه
پودر قند: ۲ پيمانه
پودر كاكائو: يك و نيم پيمانه
كره: يك پيمانه
وانيل: نصف قاشق چاي خوري
طرز تهيه كيك خيس شكلاتي :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود.
آرد را الك كرده سپس شكر، كاكائو، جوش شيرين، بيكينگ پودر، وانيل و نمك را به آن افزوده و با هم مخلوط كنيد.
تخم مرغ ها، شير و روغن را به مواد اضافه كنيد. آن ها را با همزن برقي بزنيد و آب جوش را كم كم در مخلوط بريزيد.
كف قالب مورد نظر را با كره چرب كرده و كمي آرد بپاشيد.
مايه كيك را در قالب بريزيد. توجه داشته باشيد مايه بايد كمتر از نصف قالب را پر كند تا جاي پف كردن داشته باشد.
قالب را ۳۰ دقيقه در فر بگذاريد تا كيك پخته شود. در اين مدت كرم كاكائو را درست كنيد.
كره نرم شده را در كاسه اي بريزيد و يكي دو دقيقه با سرعت بالاي همزن بزنيد تا حالت كرم مانند پيدا كند. وانيل، پودر قند، پودر كاكائو و شير را به مواد افزوده و به هم زدن ادامه دهيد تا كرم يكدست شود.
وقتي كيك آماده شد، آن را از فر بيرون بياوريد تا خنك شود. سپس از قالب خارج كرده و از وسط برش بزنيد تا ۴ لايه كيك داشته باشيد.
بين هر كدام از لايه ها كرم كاكائو بماليد و آن ها روي هم بگذاريد. در آخر دور تا دور كيك و روي سطح آن كرم كاكائو بماليد و با ليسك صاف كنيد.
ميتوانيد بقيه كرم را در قيف بريزيد و دور تا دور كيك شكوفه بزنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/9 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
نان خرمايي كرمانشاهي صبحانه اي مفيد براي شروع يك روز پر انرژي است.

نان خرمايي يكي از انواع نان هاي محلي و متعلق به كرمانشاه است. اين نان به دليل داشتن خرما و گردو، بسيار مقوي است و گزينه خوبي براي صبحانه به ويژه در روز هاي سرد است. همچنين نان خرمايي ميان وعده اي مناسب براي كودكان و دانش آموزان است.
مواد لازم تهيه نان خرمايي :
آرد گندم: ۳ ليوان
ماست: ۲ قاشق غذاخوري
كره: ۲۲۰ گرم
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي خوري
گلاب: ۵ قاشق غذاخوري
خرما: ۳۰۰ گرم
مغز گردو: ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ براي تزيين
طرز تهيه نان خرمايي :
كره را به روش بن ماري (حرارت غير مستقيم) روي بخار بگذاريد تا آب شود.
بيكينگ پودر و ماست را مخلوط و به كره آب شده اضافه كنيد. آرد را كم كم به مواد بيفزاييد تا گوله نشود.
مواد را تا حدي كه خمير يكدست شود، ورز دهيد. سپس آن را در كيسه گذاشته و حدود دو ساعت كنار بگذاريد تا استراحت كند.
در اين فاصله پوست و هسته خرما را جدا كرده و با مغز گردو و گلاب مخلوط و چرخ كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد يك قاشق چاي خوري پودر دارچين يا رازيانه در مخلوط خرما و گردو بريزيد.
پس از دو ساعت كه خمير آماده شد، تكه هايي از آن برداريد و كف دست پهن كنيد. داخل آن از مخلوط خرما و گردو بگذاريد و از اطراف جمع كنيد. بنا به سليقه ميتوانيد انواع مدل هاي اين نان را آماده كنيد.
نان ها را در سيني فر بچينيد و روي آن ها با برس زرده تخم مرغ بماليد.
سيني را حدود ۲۰ دقيقه در فر كه از قبل گرم گردهايد، بگذاريد تا روي نان ها طلايي شود.
نان خرمايي را پس از سرد شدن در ظرف بچينيد. اين نان بسيار ترد و شكننده است و بايد هنگام چيدن خوب سرد شده باشد.
در صورت تمايل ميتوانيد قبل از گذاشتن نان در فر، يك گردو روي آن بگذاريد يا زرده تخم مرغ را با مقداري زعفران دم كرده مخلوط و روي نان بزنيد تا رنگ طلايي تري داشته باشد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/10/3 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه كاپ كيك هندوانه با مجله دلتا همراه باشيد.

كاپ كيك هندوانه يكي از كيك هاي خوشمزه و مناسب سرو در شب يلدا است. كاپ كيك هندوانه يك كاپ كيك ساده است كه به راحتي تهيه ميشود و با كمي سليقه و دقت، يك دسر بي نظير خواهيد داشت.
مواد لازم تهيه كاپ كيك هندوانه :
آب: يك پيمانه
شير خشك: ۳ قاشق غذاخوري
پودر ژله هندوانه: يك بسته
تخم مرغ: ۳ عدد
آرد سفيد: يك و يك چهارم پيمانه
بيكينگ پودر: يك قاشق چاي خوري
روغن: سه چهارم پيمانه
شكر: سه چهارم پيمانه
وانيل: نوك قاشق چاي خوري
خامه قنادي به ميزان لازم
رنگ سبز خوراكي به ميزان لازم
رنگ قرمز خوراكي: نوك قاشق چاي خوري
طرز تهيه كاپ كيك هندوانه :
آب، شير خشك، پودر ژله هندوانه، روغن، شكر، وانيل و رنگ قرمز خوراكي را با هم مخلوط كرده و حدود ۵ دقيقه با همزن ميزنيم.
سپس ۳ عدد تخم مرغ به مواد افزوده و دوباره با همزن مخلوط ميكنيم.
آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و ۳ بار الك ميكنيم. اين كار براي آن است كه هوا بين آن ها برود و كيك خوب پف كند. سپس به مواد كاپ كيك ميافزاييم. مواد را با ليسك هم ميزنيم. مواد را در قالب كاپ كيك ريخته و در فر كه از قبل گرم كردهايم، ميگذاريم.
پس از گذشت نيم ساعت كاپ كيك ها آماده هستند. آن ها را از فر بيرون ميآوريم تا خنك شوند. سپس از قالب جدا ميكنيم.
در فاصله اي كه كاپ كيك ها آماده ميشوند، خامه قنادي را فرم ميدهيم. براي اين كار خامه را آن قدر با چنگال ميزنيم كه حالت كرمي بگيرد. كمي از رنگ سبز خوراكي به خامه فرم گرفته اضافه كرده و با قيف روي كاپ كيك ها ميريزيم. در صورت تمايل ميتوانيد از كاكائو هاي خيلي ريز به عنوان هسته هندوانه استفاده كرده و روي خامه بگذاريد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/27 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :
بستني انار يك دسر ايراني خوشمزه ويژه شب يلدا است.

اين روز ها با نزديك شدن به شب يلدا، بازار خوراكي ها و غذا هاي يلدايي داغ داغ است. بستني انار يكي از دسر هاي ويژه اين شب است كه طعم خوب و ملسي دارد. اين بستني خانگي را زودتر آماده كرده و در فريزر نگهداري كنيد. براي آشنايي با طرز تهيه بستني انار با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه بستني انار :
خامه پر چرب: ۳۵۰ گرم
شير پر چرب: نصف فنجان
شكر: ۱۷۰ گرم
آرد ذرت: يك و نيم قاشق غذاخوري
نمك: يك هشتم قاشق چاي خوري
آب انار: يك و يك چهارم فنجان
آبليمو: يك قاشق چاي خوري
طرز تهيه بستني انار :
با اين مقدار مواد اوليه حدود يك ليتر بستني خواهيد داشت.
شير و خامه حتماً بايد پر چرب باشند تا طعم بستني بهتر شود.
آرد ذرت را دو بار الك كرده و كنار بگذاريد.
در قابلمه اي بزرگ و گود، خامه، شير، شكر و آرد ذرت الك شده را با هم مخلوط كنيد. قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش بيايد. توجه كنيد زير قابلمه زياد نباشد تا مواد ته نگيرند و بوي سوختگي ندهند.
پس از جوش آمدن، مواد را آرام هم بزنيد. پس از گذشت دو دقيقه، قابلمه را از روي حرارت برداريد. نمك، آب انار و آبليمو را به مواد افزوده، آن ها را با هم مخلوط كنيد.
مواد بستني را در كاسه اي ريخته و در يخچال بگذاريد تا خنك شود. پس از خنك شدن از يخچال بيرون آورده و در دستگاه بستني ساز بريزيد.
بستني را در يك ظرف در دار محكم ريخته و در فريزر بگذاريد. براي اينكه بستني انار خوب خودش را بگيرد و آماده شود، بايد حداقل دو ساعت در فريزر بماند.
بيست دقيقه قبل از سرو كردن بستني انار، آن را از فريزر بيرون آورده و در يخچال بگذاريد.
بستني انار را با دانه هاي انار تزيين و سرو كنيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :
براي آشنايي با طرز تهيه كاپ كيك انار با مجله دلتا همراه باشيد.

كاپ كيك يا كيك فنجاني انواع مختلفي دارد و با ميوه هاي گوناگوني ميتوان آن را درست كرد. كاپ كيك انار نوعي از اين كيك است كه مناسب يلدا است و ميتوانيد آن را در شب يلدا آماده كنيد و از آن لذت ببريد. طرز تهيه كاپ كيك انار آسان است و زمان زيادي نميخواهد.
مواد لازم تهيه كاپ كيك انار :
آرد: يك ليوان
شكر: يك ليوان
پودر كاكائو: يك سوم ليوان
تخم مرغ: ۳ عدد
بيكينگ پودر: ۲ قاشق چاي خوري
كره: ۱۰۰ گرم
آب انار: سه چهارم ليوان
وانيل: يك سوم قاشق چاي خوري
نمك: نوك قاشق چاي خوري
شكلات چيپسي: يك سوم ليوان
دانه انار: نصف ليوان
طرز تهيه كاپ كيك انار :
فر را از قبل روشن كنيد تا گرم شود. قالب هاي مافين را هم آماده كنيد.
آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و ۳ بار الك كنيد. اين كار به خوب پف كردن كيك كمك ميكند.
پس از الك كردن، آرد، شكر، كاكائو، بيكينگ پودر و نمك را در ظرفي با هم مخلوط كنيد.
زرده و سفيده تخم مرغ ها را از هم جدا كرده و كنار بگذاريد.
سفيده را با همزن خوب بزنيد تا كاملاً پف كند و سفت شود.
زرده را با كره، وانيل و آب انار مخلوط كنيد. مخلوط آرد و مواد خشك را به آن بيفزاييد. سپس سفيده را به مواد افزوده و آرام آرام هم بزنيد.
در آخردانه هاي انار و شكلات چيپسي را اضافه كنيد.
مواد را در قالب ها بريزيد و ۲۰ دقيقه در طبقه وسط فر بگذاريد. براي اينكه مطمئن شويد كاپ كيك ها آماده است، يك خلال دندان در آن فرو كنيد. اگر از مواد كيك به آن نچسبيد، يعني آماده است.
اگر به فر دسترسي نداريد، ميتوانيد مواد را داخل فنجان هاي كوچك بريزيد. سپس آن ها را در قابلمه بگذاريد و تا وسط فنجان ها آب بريزيد. قابلمه را روي حرارت ملايم بگذاريد. پس از يك ساعت كاپ كيك آماده است.
ميتوانيد روي كاپ كيك را با دانه هاي انار تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب:
بازدید: <~PostViwe~>
+ نوشته شده: 1398/9/14 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :